A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy hatékony böngészés mellett a legjobb felhasználói élmény nyújtsa. További információért tekintse meg Adatkezelési tájékoztatónkat.

Rólunk

FőoldalRólunk

rólunk

A Green Tyre Products célja, hogy biztosítsa gyermekeinknek az egészséges, biztonságos, minőségi környzetet sportoláshoz, játékhoz és mindenféle mozgásfajtához.

A technológiai fejlődés és a környzetvédelmi szempontok állandó új kihívásokat biztosítanak számunkra, melyekre folyamatos fejlesztésekkel válaszolunk. Mindeközben sose veszítjük szem elől ügyfeleink és felhasználóink elvárásait és visszajelzéseit.

A környezet védelme

A Granugreen® termékek alapanyaga – a gumigranulátum – elhasznált gumiabroncsból készül, miáltal csökkentjük a hulladék mennyiségét, a környezet terhelését és hozzájárulunk a nyersanyagokkal való takarékossághoz. A GreenTyre környezetvédelmi tevékenysége ezen túl kiterjed a hulladék abroncsok összegyűjtésére és feldolgozására is szobahőmérsékletű őrléssel. Így a GreenTyre vezette csoport a hulladékhasznosítás folyamatának teljes vertikumát valósítja meg (begyűjtés-feldolgozás-új termék gyártás).

BIZTOSÍTOTT MINŐSÉG

Ütéscsillapító burkolólapjaink első termékminősítését a stuttgarti Otto-Graf Institut állította ki 1990. évben a DIN 18 032 szabvány szerint. Azóta számos termékünkre megszereztük az EN 1177 szabvány szerinti minősítést a TÜV akkreditált minősítési intézetei tanusítványával. A GreenTyre minőségbiztosítási rendszerére megszerezte az ISO 9001 szerinti tanusítványt. A gyártási és minőségbiztosítási technológiánkat a TÜV és az auditáló intézet folyamatosan ellenőrzi. Termékeink jó minősége, vevőink megelégedettsége a legfontosabb számunkra.