FőoldalGumiörleményből készült további termékekEgyéb kategóriaIstálló padló

Istálló padló

Az egyre népszerűbb lovassport a nagyobb értékű versenylovak átlag feletti biztonságát igényli. Ennek részeként széles körben terjed a lókarámok aljzatának gumilappal történő borítása, a versenylovak ízületeinek és szalagjainak kímélése céljából. Alkalmazása emellett gazdaságos is, mivel a gumilap rugalmassága miatt a folyamatosan cserélendő szalma mennyisége jelentősen csökkenthető.

Az e célra kifejlesztett speciális burkolatunk nagyobb méretű gumiszemcsékből készül erősen tömörítve, ezáltal biztosítva a padló stabilitását és teherbírását. A burkolat urea-stabil poliuretán kötőanyaggal készül. A „stoplis” kialakítású alsó felület biztosítja a fokozott gyorsaságú folyadékáteresztést és a pangó víz megelőzését, valamint az intenzívebb alsó szellőzést is elősegíti. A lap felső szélei a megszokott lekerekített kialakítással rendelkeznek.

A lovak további védelme érdekében az oldalfalak burkolása is ajánlott, ehhez az előbb ismertetett multifunkcionális alátétet javasoljuk, általa a térdsérülések is elkerülhetőek.

Kérdése van?
Írjon nekünk és hamarosan válaszolunk.
Köszönjük üzenetét! Hamarosan válaszolunk.
Hoppá! Hiba történt az űrlap elküldésekor.